2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils policijas statistika: Pieķer dzērājšoferus, Salā nozog degvielu, Jēkabpilī - velosipēdu

Jēkabpils policijas statistika: Pieķer dzērājšoferus, Salā nozog degvielu, Jēkabpilī - velosipēdu

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā divi par automašīnas un viens par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

25. augustā Krustpils novada Vīpes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „VW Sharan”, būdams alkohola reibumā (0,88 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

25. augustā Salas novada, Salas pagastā tika konstatēts, ka no traktora „New Holland” nozagti 120 l dīzeļdegvielas (meklēšanā). Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

25. augustā Jēkabpilī, Kapu ielā, vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā (2,03 promiles). Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

25. augustā Jēkabpilī, Neretas ielā, no kāpņutelpas tika nozagts velosipēds (meklēšanā). Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru