2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī uzbrauc gājējai, Krustpils novadā avārija ar septiņiem cietušajiem

Jēkabpilī uzbrauc gājējai, Krustpils novadā avārija ar septiņiem cietušajiem

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvā pārkāpuma lēmumi. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 8 personas, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

10. septembrī Jēkabpilī, Pļaviņu ielā, vīrietis, vadot automašīnu „Mazda 626”, uzbrauca gājējai, kura šķērsoja ceļa braucamo daļu, nepārliecinoties par ceļu satiksmes drošību. Negadījumā gājēja guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

10. septembrī Krustpils novada Krustpils pagastā uz ceļa Rīga – Daugavpils 138. km sieviete, vadot automašīnu „Peugeot 806”, veica apdzīšanas manevru, kā rezultātā aizķēra tajā pašā virzienā braucošo transportlīdzekli „Renault Premium” un zaudēja kontroli pār savu auto, un sadūrās ar pretī braucošo automašīnu „BMW X3”. Negadījumā traumas guva 7 personas, kuras tika nogādātas ārstniecības iestādē.  Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Jau ziņots, ka ceturtdien plkst. 18.45 Jēkabpils un Pļaviņu ugunsdzēsēji glābēji devās uz autoceļu Rīga – Daugavpils Krustpils novadā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji no vienas automašīnas atbrīvoja tajā iespiestu cilvēku un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsdzēsēji glābēji ar vinčas palīdzību vienu no automašīnām novilka no ceļa braucamās daļas, kā arī, izmantojot absorbentu, savāca uz brauktuves izlijušos šķidrumus. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza plkst. 20.34.

Atstājiet komentāru