2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aknīstes novadā pēc avārijas ceļā uz slimnīcu mirst motociklists

Aknīstes novadā pēc avārijas ceļā uz slimnīcu mirst motociklists

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 8 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 14 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir viens bojāgājušais, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

13. septembrī Aknīstes novada Aknīstes pagastā uz ceļa Slate – Dominieki – Auziņas 13. km 1983. gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu „Kinroad Clever Tiger”, nobrauca no ceļa un apgāzās. Vīrietis mira ceļā uz ārstniecības iestādi. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

13. septembrī Jēkabpils novada Dignājas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4”, būdams alkohola reibumā (2,66 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru