2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī satiksmes negadījumā cieš automašīnas vadītāja

Jēkabpilī satiksmes negadījumā cieš automašīnas vadītāja

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 22 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 13 administratīvā pārkāpuma lēmumi. Reģistrēti pieci ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, portāla Radio1.lv redakciju informēja  Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

16. septembrī Jēkabpilī, Stadiona ielā, sieviete, vadot automašīnu „Opel Signum”, izraisīja sadursmi ar motociklu „Yamaha”. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. 

16. septembrī Jēkabpilī, Rīgas un Vienības ielas apļveida krustojumā, vīrietis, vadot automašīnu „Volvo S60”, izraisīja sadursmi ar automašīnu „Toyota Corolla”, kas inerces vadīta uzbrauca stāvošai automašīnai „Audi A3”. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. 

16. septembrī Jēkabpils novada Rubenes pagastā nakts laikā tika iekļūts garāžā, no kuras nozagti divi „Stihl”krūmgrieži, motorzāģis „Husqvarna”, urbjmašīna „Makita” un zāles pļāvējs (meklēšanā). Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess. 

16. septembrī Jēkabpilī, Vienības ielā, vīrietis, vadot automašīnu „Audi A3”, izraisīja sadursmi ar automašīnu „Opel Vectra”, kuras vadītāja negadījumā guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru