2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Variešu pagastā, apgāžoties automašīnai, traumas gūst tās vadītājs

Variešu pagastā, apgāžoties automašīnai, traumas gūst tās vadītājs

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 6 administratīvā pārkāpuma lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi viena persona, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas  Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste  Dace Kalniņa.


Kā liecina sākotnējā informācija, 21. septembrī Krustpils novada Variešu pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Peugeot Partner”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā automašīnas vadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Jau ziņots, ka vakar plkst. 10.21 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Krustpils novada Variešu pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja cietušo un nogādāja līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Atstājiet komentāru