2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī brīvdienās nozagti divi velosipēdi un  policija pieķērusi dzērājšoferus

Jēkabpilī brīvdienās nozagti divi velosipēdi un policija pieķērusi dzērājšoferus

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 14 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas  Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste  Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. novembrī Jēkabpilī, Daugavpils ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volvo C30”, būdams alkohola reibumā, proti, izelpojamā gaisā viņam tika konstatētas 2,18 promiles. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. novembrī Jēkabpilī, Artilērijas ielā, vīrietis, kuram noteikts transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums, vadīja automašīnu „Chrysler Grand Voyager”. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. novembrī Jēkabpilī, Nameja ielā, tika konstatēts, ka no pagraba nozagti divi velosipēdi – sarkans un divkrāsu – pelēks ar baltu (meklēšanā). Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru