2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Jēkabpils policija sākusi procesu pret jaunieti, kurš lielveikala stāvlaukumā demonstrēja agresīvu braukšanu

Jēkabpils policija sākusi procesu pret jaunieti, kurš lielveikala stāvlaukumā demonstrēja agresīvu braukšanu

4. un 5. janvārī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 27 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portālu Radio1.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.


Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 19 administratīvā pārkāpuma protokoli. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.  

4. janvārī Jēkabpilī, Neretas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Ford Galaxy” un izraisīja sadursmi ar automašīnu „Volvo S80”. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. 

5. janvārī Jēkabpilī, stāvlaukumā pie kāda veikala, 2000. gadā dzimis jaunietis ar automašīnu „Mitsubishi Outlander” veica apzinātus sānslīdes manevrus. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. Likumsargi atgādina, ka par šādu agresīvu braukšanu transportlīdzekļa vadītājam var tikt piemērots naudas sods no 70 līdz 280 eiro.

5. janvārī Jēkabpilī, Madonas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „BMW 528” bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru