2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Aknīstē avārijā cietis autovadītājs un no privātmājas nozagts nepārtrauktās barošanas bloks

Aknīstē avārijā cietis autovadītājs un no privātmājas nozagts nepārtrauktās barošanas bloks

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 15 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, Radio1 portālu informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste  Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 8 administratīvā pārkāpuma protokoli. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona. 

Kā liecina sākotnējā informācija, laika posmā no 1. decembra līdz 10. janvārim Aknīstes novada Aknīstes pagastā kādai privātmājai tika atlauztas durvis un, iekļūstot iekštelpās, no mājokļa nozagts nepārtrauktās barošanas bloks „Solar&Power”. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

10. janvārī Aknīstes novadā uz ceļa Siliņi – Aknīste – Lietuvas robeža 22. km vīrietis, vadot transportlīdzekli „DAF XF 460”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā traumas guva transportlīdzekļa vadītājs, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. 

Jau ziņots, ka svētdienas vakarā Aknīstes novada Aknīstes pagastā pēc ceļu satiksmes negadījuma, kura rezultātā smagā automašīna atradās uz sāniem daļēji grāvī, ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas izglāba vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Atstājiet komentāru