2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Viesītes novadā autobuss pēc sadursmes ar mežacūkām aizšķērso ceļu

Viesītes novadā autobuss pēc sadursmes ar mežacūkām aizšķērso ceļu

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē  Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.   

26. janvārī Viesītes novada Viesītes pagastā uz ceļa Daudzeva – Viesīte – Apserde vīrietis, vadot maršruta autobusu „Setra S 415 UL”, neievēroja drošu un ceļa un meteoroloģiskajiem apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un uzbrauca mežacūkām, kas pēkšņi uzskrēja uz brauktuves, kā rezultātā autobuss nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā nav fiziski cietušu personu. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.   

26. janvārī Jēkabpilī, Neretas ielā, vīrietis, vadot transportlīdzekli „Scania”, netika galā ar tā vadāmību un, automašīnai saslīdot, tika bojāts apgaismes stabs. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.   

26. janvārī Krustpils novada Krustpils pagastā vīrietis, vadot automašīnu „Mitsubishi Eclipse Cross”, neievēroja drošu un ceļa un meteoroloģiskajiem apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījuma bojāts transportlīdzeklis. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.   

26. janvārī Viesītē no kāda šķūņa tika nozagts motorzāģis „Husqvarna 353”. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Ilustratīvs foto

Atstājiet komentāru