2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Krustpils novadā trešdien notikuši trīs satiksmes negadījumi, vienā no tiem cietuši trīs cilvēki

Krustpils novadā trešdien notikuši trīs satiksmes negadījumi, vienā no tiem cietuši trīs cilvēki

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 9 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 3 personas, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

10. martā Krustpils novada Kūku pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4 Avant” un uzbrauca tajā pašā virzienā priekšā braucošai automašīnai „Subaru Forester”, kas trieciena rezultātā uzbrauca tai priekšā stāvošai automašīnai „Opel Vivaro”. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

10. martā Krustpils novada Atašienes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Caddy” un netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca ceļa zīmei, to bojājot. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

10. martā Krustpils novada Kūku pagastā sieviete vadīja automašīnu „Toyota Avensis” un netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā automašīnas vadītāja un divas pasažieres guva traumas un visas trīs personas tika nogādātas ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru