2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jauniete Jēkabpilī tiek pie naudas soda par sejas maskas nelietošanu autoostas telpās

Jauniete Jēkabpilī tiek pie naudas soda par sejas maskas nelietošanu autoostas telpās

Ceturtdien kāda jauniete Jēkabpilī saņēmusi desmit eiro sodu par sejas aizsargmaskas nelietošanu autoostas telpās, portāla Radio1.lv redakciju  informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka 2002. gadā dzimusi jauniete nelietoja mutes un deguna aizsegu, atrodoties autoostas koplietošanas telpās Jēkabpilī, Vienības ielā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process, un jaunietei piemērots naudas sods desmit eiro.

11. martā Jēkabpilī, Vienības ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz Sprinter” un uzbrauca ceļa zīmei, to bojājot. Policijā par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process. 

11. martā Krustpils novada Mežāres pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Transporter” un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo automašīnu „Volkswagen Golf Variant” un arī ar tajā pašā virzienā braucošo automašīnu  „Toyota Avensis”. Negadījumā traumas guva automašīnas „Volkswagen Golf Variant” vadītājs un 2 pasažieri, kuri tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (0-1/1)

  • Essss
    13.03.2021 17:11
    Būtu pieticis ar brīdinājumu, kāpēc uzreiz naudas sods?

Atstājiet komentāru