2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Salas pagastā satiksmes negadījumā cietuši divi cilvēki

Salas pagastā satiksmes negadījumā cietuši divi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 14 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 4ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 2 personas.   

Kā liecina sākotnējā informācija, laika posmā no 15. līdz 17. maijam Aknīstes novada Gārsenes pagastā, sabojājot durvju piekaramo slēdzeni, iekļūts ēkā, no kuras tika nozagta vinča. Nodarītais materiālais zaudējums tiek precizēts. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.   

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. maijā Salas novada Salas pagastā automašīnas „Mercedes-Benz E220” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca kokam. Negadījumā traumas guva 2 personas, no kurām viena tika nogādāta ārstniecības iestādē, bet otra no medicīniskās palīdzības atteicās. Policijā par notikušos sākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru