2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī autovadītājs, izvairoties no sadursmes ar suni, sasit automašīnu

Jēkabpilī autovadītājs, izvairoties no sadursmes ar suni, sasit automašīnu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.
 
Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 20 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. maijā Jēkabpilī, Daugavpils ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A3” un, cenšoties izvairīties no sadursmes ar suni, uzbrauca ceļa apmalei. Negadījumā tika bojāta automašīna. Policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. maijā Krustpils novada Kūku pagastā 2001. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu „Audi A6”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, laika posmā no 26. līdz 27. maijam Jēkabpilī, Andreja Pormaļa ielā no automašīnas „Volvo XC 60” tika nozagts katalizators. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Atstājiet komentāru