2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Brīvdienās Jēkabpilī un Zasā notikuši ceļu satiksmes negadījumi, Jēkabpilī nozagts velosipēds

Brīvdienās Jēkabpilī un Zasā notikuši ceļu satiksmes negadījumi, Jēkabpilī nozagts velosipēds

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 73 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 24 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām.  

29. maijā Jēkabpils novada Zasas pagastā automašīnas „Opel Vectra” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca kokam. Negadījumā traumas guva divas personas, kuras tika nogādātas ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. Savukārt pēc satiksmes negadījuma VUGD sakārtoja ceļa brauktuvi.

30. maijā Jēkabpilī, Neretas un Nameja ielas krustojumā, 2000. gadā dzimis jaunietis, vadot automašīnu „Audi A6”, veica apdzīšanas manevru un izraisīja sadursmi ar tajā pašā virzienā braucošo automašīnu „BMW 320”, kas veica kreisā pagriezina manevru. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

30. maijā Jēkabpils novada Kalna pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Golf”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,06 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

30. maijā Jēkabpilī, Celtnieku ielā, no kāda nama kāpņutelpas tika nozagts balts velosipēds 200 eiro vērtībā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Atstājiet komentāru