2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī, Zīlānu ielas posmā, pēc satiksmes negadījuma, trešdienas vakarā uz laiku tika slēgta satiksme

Jēkabpilī, Zīlānu ielas posmā, pēc satiksmes negadījuma, trešdienas vakarā uz laiku tika slēgta satiksme

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 7 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. 

Jēkabpilī, Zīlānu ielā trešdienas vakarā vieglā automašīna ietriecās stāvošā kravas auto, baļķvedējā. Pēc negadījuma abi auto aizšķērsoja ielas braucamo daļu, tāpēc uz laiku, apmēram, stundu bija slēgta transportlīdzekļu satiksme Zīlānu ielā no Staburaga līdz raiņa ielai. Dace kalniņa infomē, ka "Volkswagen Touareg" vadītājs uzbrauca stāvošam transportlīdzeklim "Volvo FH". Negadījumā tika bojāts transports. Par minēto negadījumu noformēts saskaņotais paziņojums.

2. jūnijā Jēkabpilī, Slimnīcas ielā, tika sabojāta kāda dzīvokļa ārdurvju slēdzene. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-2/2)

  • Artis
    03.06.2021 12:33
    Tieši manas domas, tā tur tā ieli ir šaura pa to braukā smagās automašīnas un vel kaut kāds idiots liek tur savu baļkvedēju, kur vispār policija skatās tā nav pirmā reize kad viņš tur stāv, ja viņš dzīvo tajā mājā nenozīmē ja var uz brauktuves mašīnu atstāt
  • Andis
    03.06.2021 12:29
    Tājau domāju ,ka kāds iepisīs ,bieži tu noparkojas baļķvedējs,kau vai zīme stāvet aizliegts

Atstājiet komentāru