2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils policija ierosina kriminālprocesu par automašīnas spoguļa nolaušanu

Jēkabpils policija ierosina kriminālprocesu par automašīnas spoguļa nolaušanu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 91 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 16 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 5. jūnijā Jēkabpils novada Rubenes pagastā tika konstatēts, ka automašīnai „Volkswagen Passat Variant” ir nolauzts ārējais atpakaļskata spogulis kreisajā pusē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 6. jūnijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz Sprinter 210”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,90 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likuma noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadītāja tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru