2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpilī satiksmes negadījumā cieš autovadītāja, Kūku pagastā autovadītājs izraisa sadursmi ar traktoru

Jēkabpilī satiksmes negadījumā cieš autovadītāja, Kūku pagastā autovadītājs izraisa sadursmi ar traktoru

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 18 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 13 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 6 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. jūnijā Jēkabpilī, Robežu ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 3,18 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka viņam nav likuma noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. jūnijā Jēkabpilī, Zīlānu ielā, notika automašīnas „BMW 320” un „Subaru XV” sadursme. Negadījumā traumas guva automašīnas „Subaru XV” vadītāja, kura tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. jūnijā Krustpils novada Kūku pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Opel Movano” un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un bremzējot nepamatoti iebrauca ceļa pretējā joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo traktoru „John Deere”, kas brauca pa savu braukšanas joslu. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un „Opel Movano” vadītājam piemērots naudas sods 25 eiro.

Atstājiet komentāru