2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī satiksmes negadījumos Vienības un Brīvības ielās cietuši cilvēki

Jēkabpilī satiksmes negadījumos Vienības un Brīvības ielās cietuši cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, portāla Radio1.lv redakciju informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 25 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 5 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos cietušas 2 personas. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūnijā Aknīstē, Augšzemes ielā, sieviete vadīja automašīnu „Audi A4 Avant” un iebrauca transportlīdzeklī „Volvo FH”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūnijā Jēkabpils novada Rubenes pagastā 2002. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu „Opel Meriva” un netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā automašīna apgāzās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūnijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Zafira”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,94 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūnijā Jēkabpilī, Vienības ielā, vīrietis vadīja kravas transportlīdzekli „Volvo FH” sastāvā ar piekabi un nedeva ceļu automašīnai „Opel Insignia”, kas brauca pa galveno ceļu. Sadursmes rezultātā traumas guva vieglās automašīnas vadītāja, kura tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūnijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Zafira” un neievēroja drošu braukšanas distanci, kā rezultātā sadūrās ar priekšā braucošo automašīnu „Ford Galaxy”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūnijā Jēkabpilī, Brīvības ielā, sieviete vadīja automašīnu „Audi A6” un neievēroja drošu braukšanas distanci, kā rezultātā sadūrās ar priekšā stāvošo automašīnu „Volkswagen Passat”, kas trieciena rezultātā sadūrās ar tai priekšā stāvošo automašīnu „BMW X5”. Negadījumā traumas guva automašīnas „Volkswagen Passat” vadītāja. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 
Attēlā: satiksmes negadījums Jēkabpilī, Vienības ielā. Aculiecinieka foto.

Atstājiet komentāru