2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Svētku brīvdienās  Jēkabpils policija reģistrējusi negadījumus ar bojā gājušo, cietušo un izraisītus alkohola reibumā

Svētku brīvdienās Jēkabpils policija reģistrējusi negadījumus ar bojā gājušo, cietušo un izraisītus alkohola reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 16 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. jūnijā Krustpils novada Atašienes pagastā vīrietis vadīja motociklu „BMW” un sadūrās ar transportlīdzekli „Volvo V70” sakabē ar piekabi. Notikuma vietā gāja bojā motocikla vadītājs, bet automašīnas pasažieris guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. jūnijā Jēkabpilī, Brīvības ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Zafira”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca apgaismes stabam, to bojājot. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietis ir sēdies pie stūres, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,78 promiles. Policijā par notikušo sākti 2 administratīvā pārkāpuma procesi. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. jūnijā Jēkabpilī, Vienības ielā, 2000. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz C200” un uzbrauca velosipēda novietnei un tajā novietotajam velosipēdam, tos bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. jūnijā Jēkabpilī, Neretas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A3”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatēta 1,81 promile. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. jūnijā Salas novada Salas pagastā zem nolūzuša koka tika iespiests 1974. gadā dzimis vīrietis, kurš mira notikuma vietā pirms mediķu ierašanās. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru