2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpils tirgū policija atrod cigaretes, Sēlpilī avārijā cieš cilvēks, Salā apzog darbnīcas

Jēkabpils tirgū policija atrod cigaretes, Sēlpilī avārijā cieš cilvēks, Salā apzog darbnīcas

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

 
Kā liecina sākotnējā informācija, 1. jūlijā Jēkabpils tirgus teritorijā tika atrasta bezsaimnieka manta – 520 cigaretes ar Baltkrievijas republikas akcīzes markām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 1. jūlijā Jēkabpils novada Sēlpils pagastā uz ceļa Aizkraukle-Jēkabpils 28,2. kilometrā vīrietis vadīja kravas transportlīdzekli „Mercedes-Benz Actros 1831” sastāvā ar piekabi, nobrauca no ceļa braucamās daļas un sagāzās uz vienu sānu, transportlīdzeklim atspiežoties pret grāvja malu. Negadījumā vīrietis guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 1. jūlijā Jēkabpils novada Salas pagastā tika iekļūts kādas darbnīcas telpās, no kurām nozagti 2 gāzes baloni, metināmais aparāts u.c. mantas. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru