2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

 Jēkabpilī aizturēts velosipēdists 3,02 promiļu reibumā

Jēkabpilī aizturēts velosipēdists 3,02 promiļu reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 9 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 14 administratīvo pārkāpumu lēmumi, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 3. jūlijā Jēkabpilī, Kaļķu ielā, vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 3,02 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 3. jūlijā Jēkabpilī, Pils rajonā, no automašīnas „Volkswagen Touran” tika nozagts mobilais tālrunis „Huawei P30 Lite”. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 99 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 67 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 38 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process un 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 9 ceļu satiksmes negadījumi, kur 4 gadījumos ir cietušas 4 personas. Reģistrētas 2 velosipēda zādzības.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru