2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpilī turpinās velosipēdu zādzības, Sēlpilī autovadītāja cieš satiksmes negadījumā

Jēkabpilī turpinās velosipēdu zādzības, Sēlpilī autovadītāja cieš satiksmes negadījumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 6. jūlijā Jēkabpilī, Draudzības alejā, no kāpņu telpas tika nozagts melns velosipēds „MTB NR 20 PRO”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. Šonedēļ šī ir jau trešā velosipēda zādzība.

Kā liecina sākotnējā informācija, 6. jūlijā Jēkabpils novada Sēlpils pagastā sieviete vadīja automašīnu „Audi A6”, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā sieviete guva traumas, taču no hospitalizācijas atteicās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 6. jūlijā Jēkabpils novadā uz ceļa Rīga – Daugavpils 154. kilometrā vīrietis vadīja automašīnu „Jaguar F-Pace”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatēta 0,91 promile. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru