2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Rites pagastā vīrietis konstatē, ka uz viņa vārda pieteikts ātrais kredīts, policija sākusi kriminālprocesu

Rites pagastā vīrietis konstatē, ka uz viņa vārda pieteikts ātrais kredīts, policija sākusi kriminālprocesu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 19 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, no 23. līdz 26. jūlijam Jēkabpils novada Rites pagastā kāds vīrietis konstatēja, ka uz viņa vārda ir pieteikts ātrais kredīts 800 eiro apmērā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.  

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 130 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemts 91 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 63 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens 2 administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru