2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, Bebru ielā autovadītāja, vadot auto atpakaļgaitā, uzbrauc motociklistam un aizķer citu vieglo automašīnu

Jēkabpilī, Bebru ielā autovadītāja, vadot auto atpakaļgaitā, uzbrauc motociklistam un aizķer citu vieglo automašīnu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 33 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 23 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 6 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 28. jūlijā Jēkabpilī, Bebru ielā, sieviete atpakaļgaitā vadīja automašīnu „Mazda Premacy” un uzbrauca motocikla „Honda” vadītājam, kā arī aizķēra automašīnu „Toyota Corolla”, kas bija novietota stāvēšanai. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 126 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 87 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 48 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process un viens kriminālprocess. Reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrētas divas velosipēdu zādzības.

Atstājiet komentāru