2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī ar krāsu apzīmē veikala sienas un satiksmes negadījumā cieš velosipēdiste

Jēkabpilī ar krāsu apzīmē veikala sienas un satiksmes negadījumā cieš velosipēdiste

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 18 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 6 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, no 28. līdz 29. jūlijam Jēkabpilī ar krāsu tika apzīmētas kāda veikala sienas. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 29. jūlijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Chrysler Voyager” un izraisīja sadursmi ar velosipēdisti. Sieviete negadījuma guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 152 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 58 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 35 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 23 ceļu satiksmes negadījumi. kur 5 negadījumos ir cietušas 6 personas. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa. 

Atstājiet komentāru