2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī, sabojājot ieejas durvis, iekļūts dzīvoklī un nozagtas mantas 800 eiro vērtībā

Jēkabpilī, sabojājot ieejas durvis, iekļūts dzīvoklī un nozagtas mantas 800 eiro vērtībā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 21 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 8 administratīvo pārkāpumu lēmumi, informē VP ZRP speciāliste Airlita Dolgā. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 3. augustā Jēkabpilī NMP nepieciešama palīdzība kādā dzīvesvietā, kur vīrietim izcēlies konflikts ar savu ģimenes locekli. Konflikts ticis atrisināts policijas klātbūtnē.

Kā liecina sākotnējā informācija, 3. augusta pusdienlaikā Jēkabpilī, kādā no daudzdzīvokļu nama dzīvokļiem, sabojājot ieejas durvis, veikta zādzība. Nozagta nauda, zelta kulons, makšķeres spole, nodarot zaudējumus vairāk kā 800 eiro apmērā. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 101 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 88 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 33 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti  7  ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrēta viena  zādzība no mājokļa.

Atstājiet komentāru