2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Garāmbraucēja Gārsenes pagastā atrod uz ceļa gulošu, piekautu sievieti

Garāmbraucēja Gārsenes pagastā atrod uz ceļa gulošu, piekautu sievieti

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 14 administratīvo pārkāpumu lēmumi, informē VP ZRP speciāliste Airlita Dolgā. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. augusta pēcpusdienā telefoniski ziņots, ka kāda braucēja Jēkabpils novada Gārsenes pagastā pamanījusi uz zemes guļošu sievieti, kurai, iespējams, nodarīti miesas bojājumi. Informācija nekavējoties nodota NMPD, sieviete tikusi nogādāta ārstniecības iestādē. Sieviete ne pret vienu nav izvirzījusi pretenzijas. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 108 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 102 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 55 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti  11  ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru