2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Krustpils pagastā satiksmes negadījumā cieš motociklists

Krustpils pagastā satiksmes negadījumā cieš motociklists

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 15 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kur vienā gadījumā cietusi persona, informē VP ZRP speciāliste Arlita Dolgā.

Kā liecina sākotnējā 8. augustā pl.15.35 telefoniski saņemtā informācija no ārstniecības iestādes, Jēkabpils novada Krustpils pagastā (CEĻŠ ATAŠIENE-PREIĻI), vadot YAMAHA markas motociklu un neizvēloties drošu ātrumu, vadītājs nesavaldīja spēkratu un nobrauca no ceļa. Persona nogādāta ārstniecības iestādē palīdzības sniegšanai. Par notikušo uzsākts administratīvais process. 

Kā liecina sākotnējā 7. augustā Jēkabpilī pie Krustpils saliņas jaunietis, vadot BMW markas automašīnu, izraisīja sadursmi ar VOLVO markas automašīnu.  Iesaistītie vadītāji vienojās par CSNg saskaņotā paziņojuma sastādīšanu.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 85 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemts 97 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 61 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģi10  ceļu satiksmes negadījumi, kur divos gadījumos cietušas 2 personas.

Atstājiet komentāru