2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī no kāda dzīvokļa nozagtas durvju un automašīnas BMW X3 atslēgas

Jēkabpilī no kāda dzīvokļa nozagtas durvju un automašīnas BMW X3 atslēgas

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 8 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 17 administratīvo pārkāpumu lēmumi, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 14. augustā Jēkabpilī, Neretas ielā, vīrietis, kuram piemērots tiesas lēmums par transportlīdzekļa tiesību izmantošanas ierobežošanu, vadīja automašīnu „Kia Carnival”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

 Kā liecina sākotnējā informācija, 14. augustā Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „BMW 320” un uzbrauca kādas privātmājas žogam un elektrības apgaismes stabam. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. augustā Jēkabpilī no kāda neaizslēgta dzīvokļa tika nozagtas ieejas durvju slēdzenes atslēgas un automašīnas „BMW X3” aizdedzes atslēgas. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.  

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 90 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 92 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 58 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 administratīvā pārkāpuma procesi un 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi. kur 4 negadījumos ir cietušas 5 personas un viena persona ir gājusi bojā. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa un 2 velosipēdu zādzības.

Atstājiet komentāru