2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī, kopīgi lietojot alkoholu, strīda laikā sieva ar nazi sadur vīra kāju

Jēkabpilī, kopīgi lietojot alkoholu, strīda laikā sieva ar nazi sadur vīra kāju

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 22 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 15 administratīvo pārkāpumu lēmumi, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. augustā Jēkabpilī alkohola koplietošanas laikā izcēlās strīds, kura laikā sieva ar nazi iedūra vīram kājā. Vīrietis nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. augustā Jēkabpilī, Andreja Pormaļa ielā, līdz šim nenoskaidrota persona, pielietojot vardarbību, nolaupīja vīrietim mobilo tālruni 179 eiro vērtībā, kā arī 16 eiro. Laupīšanas laikā vīrietis guva miesas bojājumus un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. augustā Jēkabpils novada Salas pagastā divi rotveilera šķirnes suņi uzbruka divām personām, kuras guva miesas bojājumus un tika nogādātas ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru