2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Kūku pagastā satiksmes negadījumā cieš autovadītājs

Kūku pagastā satiksmes negadījumā cieš autovadītājs

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi viena persona.
 
Kā liecina sākotnējā informācija, 25. augustā Jēkabpils novada Kūku pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Santana” un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Vīrietis ceļu satiksmes negadījuma guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 104 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemts 71 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 37 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas.

Atstājiet komentāru