2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Salas pagastā diviem luksoforiem nozagti akumulatori, Krustpils pagastā - divi 100 gadu veci skapji

Salas pagastā diviem luksoforiem nozagti akumulatori, Krustpils pagastā - divi 100 gadu veci skapji

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 26. augustā  Jēkabpils novada Salas pagastā līdz šim nenoskaidrots automašīnas „Toyota Avensis” vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 26. augustā Jēkabpils novada Salas pagastā ceļa posmā, kur notiek celtniecības darbi, no diviem luksoforiem tika nozagti akumulatori. Aptuvenā materiālo zaudējumu vērtība ir 200 eiro. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Kā liecina sākotnējā informācija, no 1. marta līdz 18. augustam Jēkabpils novada Krustpils pagastā no kādas palīgēkas nozagti būvmateriāli, apavi un divi aptuveni 100 gadus veci drēbju skapji. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 112 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 57 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 16 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts 21 ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru