2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Viesītes pagastā notikusi traktora un vieglā auto sadursme

Viesītes pagastā notikusi traktora un vieglā auto sadursme

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 7 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 13 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, no 3. līdz 4. septembrim Jēkabpilī, Ķieģeļu ielā, no kāda dzīvokļa tika nozagts portatīvais dators „Acer”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. septembrī Jēkabpils novada Viesītes pagastā notika traktora „T-40 AM” un automašīnas „Volvo XC 70” sadursme. Negadījumā tika bojāti abi transportlīdzekļi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. septembrī Jēkabpilī, Brīvības ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Passat Variant”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,05 promiles. Tāpat pārbaudes rezultātā tika konstatēts, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 
 
Kā liecina sākotnējā informācija, 5. septembrī Jēkabpilī, Auseklīša ielā, 2007. gadā dzimis jaunietis vadīja automašīnu „Audi A6 Avant” un neievēroja ceļa zīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā notika sadursme ar transportlīdzekli „Volkswagen Sharan”. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 90 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 80 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 54 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 9 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā viena persona ir gājusi bojā.

Atstājiet komentāru