2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī nozagta automašīna Volkswagen Golf

Jēkabpilī nozagta automašīna Volkswagen Golf

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. septembrī Jēkabpilī no nenorobežota mājas pagalma tika nozagta 1998. izlaiduma gada automašīna „Volkswagen Golf”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. septembrī Viesītē, Smilšu ielā, līdz šim nenoskaidrots motocikla vadītājs, vadot motociklu „Kymco Dink 125” uzbrauca stāvēšanai novietotai automašīnai „Audi A6 Avant”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. septembrī Jēkabpilī, Andreja Pormaļa ielā, vīrietis vadīja automašīnu „BMW 525D”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,2 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. septembrī Jēkabpilī, Viestura ielā, no automašīnas „Toyota RAV4” tika nozagtas valsts reģistrācijas numura zīmes. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, no 10. līdz 19. septembrim Jēkabpils novada Vīpes pagastā, no šķūņa un dzīvojamās mājas nozagts motorzāģis „Jonsered”, trimmeris „Jonsered”, zāģi, slīpmašīna „Bosch”, frēze „Bosch” un apbalvojuma medaļas. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. septembrī Jēkabpils novada Kūku pagastā vīrietis vadīja autobusu „Neoplan” un uzbrauca alnim, kurš pēkšņi uzskrēja uz ceļa braucamās daļas. Autobusa vadītājam tika konstatētas traumas, tomēr viņš no hospitalizācijas atteicās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 102 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 87 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 45 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 7 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos cietušas 2 personas. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa un viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru