2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Kūku pagastā vīrietis, vadot automašīnu, uzbrauc priekšā braucošai automašīnai un aizbēg

Kūku pagastā vīrietis, vadot automašīnu, uzbrauc priekšā braucošai automašīnai un aizbēg

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 9 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. septembrī Jēkabpilī, Zīlānu ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Ford Fusion”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,56 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. septembrī Jēkabpils novada Kūku pagastā līdz šim nenoskaidrots vīrietis, vadot automašīnu, uzbrauca priekšā braucošai automašīnai „Opel Meriva” un atstāja negadījuma vietu. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 95 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 56 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 27 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvā pārkāpuma process un 3 kriminālprocesi. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrētas 2 zādzības no mājokļa un viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru