2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī, Zīlānu ielā svētdien vieglajai automašīnai ietriecoties baznīcas žogā, bojāts transporta līdzeklis un pamatīgi cietis dievnama žogs (PAPILDINĀTS)

  • 26 septembris 2021 --




(Papildināts ar valsts policijas sniegto informāciju, pievienota 2.rindkopa)

Jēkabpilī, Zīlānu ielā svētdienas rītā noticis satiksmes negadījums, vieglajai automašīnai ietriecoties Sv. Nikolaja baznīcas žogā, bojāts transporta līdzeklis un pamatīgi cietis dievnama žogs. Aculiecinieks informē, ka automašīna bijuši trīs jaunieši puisis un divas meitenes, kas pēc negadījumu pametuši notikuma vietu. Avarējušajā automašīnā redzams, ka nostrādājuši abi gaisa spilveni un redzamas asins pēdas. Nav zināms vai un cik lielā mērā satiksmes negadījumā cietis automašīnas vadītājs un pasažieri.

VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa informē: "Kā liecina sākotnējā informācija, 26. septembrī Jēkabpilī, Zīlānu ielā, līdz šim nenoskaidrots automašīnas „BMW 520” vadītājs uzbrauca žogam, to bojājot un pēc ceļu satiksmes negadījuma atstāja notikuma vietu. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process. 27. septembrī Jēkabpils iecirknī ieradās automašīnas īpašnieks, lai sniegtu liecību."
Aculiecinieka foto un video

Komentāri (0-3/3)

  • Operativnik
    20.11.2021 01:18
    Sergejs Prošins = bespredeljshik. Vozjmem ego na karandash.
  • Mmmmm
    30.09.2021 22:23
    Nav ko tad laist bernus uz ielas ja jums tik bail.
  • Māmiņa
    28.09.2021 11:49
    Kad policija beidzot šādus cilvēkus,kas pavisam neskaidra prātā dara ko grib,apdraud bērnus,cilvekus sauks pie atbildības,kāpēc Prošins Sergejs var atļauties to visu darīt,vai tad poliču kungi baidās no viņa,ka negrib redzēt,ko viņš dara? Kāpēc bērnus droši uz ielas nevar laist,lai aplietojušies neuzbrauktu? Pat uz baznīcu nav droši iet. Policija,ko Jūs gaidiet? Ja gaišā dienas laikā aplietojušies bandīti var atļauties žogu nonest?

Atstājiet komentāru