2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī jaunietis nepakļaujas policijas darbinieku prasībām, cenšas bēgt un vicina dūres

Jēkabpilī jaunietis nepakļaujas policijas darbinieku prasībām, cenšas bēgt un vicina dūres

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 16 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 11 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

1. oktobrī Jēkabpilī kādam uzņēmumam tika nozagta lenķa slīpmašīna. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

2. oktobrī Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja motociklu „KTM 690 Enduro” un nobrauca no ceļa braucamās daļas, un nokrita. Kritiena laikā vīrietis guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

2. oktobrī Jēkabpils novada Vīpes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Mitsubishi L200”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,89 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

2. oktobrī Jēkabpilī, Viesītes ielā, 2003. gadā dzimis jaunietis sabojāja transportlīdzekļa „Mercedes-Benz Sprinter” priekšējo vējstiklu, kā arī nepakļāvās policijas darbinieku likumīgajām prasībām, proti, vairākkārtīgi centās bēgt un vicinājās ar dūrēm. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

3. oktobrī Jēkabpilī, Rīgas ielā, 2004. gadā dzimis jaunietis vadīja velosipēdu, esot alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatēta 0,51 promile. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 76 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 93 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 46 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 administratīvā pārkāpuma procesi un viens kriminālprocess. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru