2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī satiksmes negadījumā iekļūst autovadītāja 2,14 promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām

Jēkabpilī satiksmes negadījumā iekļūst autovadītāja 2,14 promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

4. oktobrī Jēkabpilī, Rīgas un Madonas ielas krustojumā, notika automašīnu „Ford Fiesta” un „Toyota Land Cruiser” sadursme. Pārbaudes laikā likumsargi konstatēja, ka automašīnas „Ford Fiesta” vadītāja pie stūres ir sēdusies, būdama 2,14 promiļu reibumā, kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts viens administratīvā pārkāpuma process un viens kriminālprocess. 

4. oktobrī Jēkabpilī, Ventas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Meriva” bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 105 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 62 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 40 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 14 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru