2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī, Rīgas ielā, autovadītājai neizvēloties atbilstošu ātrumu, auto ietriecas divu ēku sienā

Jēkabpilī, Rīgas ielā, autovadītājai neizvēloties atbilstošu ātrumu, auto ietriecas divu ēku sienā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 8 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Otrdien, 12. oktobrī Jēkabpilī, Rīgas ielā, 2001. gadā dzimusi jauniete vadīja automašīnu „Audi A3” un neizvēlējās drošu un ceļa un metoroloģiskajiem apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca divām ēkām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 80 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 70 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 43 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Aculieciieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Ačulis
    13.10.2021 19:41
    Kaut kad iepriekšējos sasaukumos no domes izskanēja versija, ka konkrētajā līkumā varētu samazināt atļauto braukšanas ātrumu uz 30km/h un uzstādīt fotoradaru.. Kur tā ideja nozudusi?
    Rudenī un ziemā šis "līkuma jautājums" kļūs vēl aktuālāks un šis nebūs pēdējais gadījums, kad tur kāds tajā Rīgas ielas līkumā "neizrakstās" no tā!

Atstājiet komentāru