2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, Rīgas ielā BMW autovadītājs ietriecas apgaismes stabā un pamet avārijas vietu

Jēkabpilī, Rīgas ielā BMW autovadītājs ietriecas apgaismes stabā un pamet avārijas vietu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 11 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VA ZRP vecākā speciāliste Airlita Dolgā. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. oktobra vakarā Jēkabpils novadā (CEĻŠ P75 JĒKABPILS - NERETA 12KM),  vīrietis vadīja AUDI A4 markas automašīnu, būdams alkohola reibumā (1,57 promiles). Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 17. oktobrī Jēkabpils novadā (Ceļš:RĪGA-DAUGAVPILS-KRĀSLAVA-BALTKRIEVIJAS ROBEŽA, PATERNIEKI) vīrietis vadīja AUDI 100 markas automašīnu, būdams alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 17. oktobra agrā rītā Jēkabpilī pa Rīgas ielu vīrietis vadīja vieglo BMW markas automašīnu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca apgaismes stabam, to bojājot, pēc kā pameta notikuma vietu, neziņojot par to noteiktā kārtībā.  Tiek skaidroti notikušā apstākļi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

 Kā liecina sākotnējā informācija, 17. oktobrī Jēkabpils pilsētā un apkārtnē veiktas tirdzniecības vietu pārbaudes (NODARĪJUMI PRET PERSONAS DZĪVĪBU UN VESELĪBU / SANITĀRI HIGIĒNISKĀS UN EPIDEMIOLOĢISKĀS DROŠĪBAS NOTEIKUMU PĀRKĀPŠAN), un būtiski pārkāpumi nav tikuši konstatēti.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 85 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 43 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 24 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sāktas 4 lietvedības. Reģistrēti 9 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Komentāri (0-1/1)

  • Ljohan
    18.10.2021 15:12
    Prosin otdihajet kak obicno

Atstājiet komentāru