2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Salas pagastā, veicot ceļa remontu, vīrietim uzbrauc uz kājām ar asfalta veltni

Salas pagastā, veicot ceļa remontu, vīrietim uzbrauc uz kājām ar asfalta veltni

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 26 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un 3 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. novembrī Jēkabpilī, Nameja ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Opel Zafira”, būdams 0,73 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. novembrī Jēkabpils novada Salas pagastā, veicot ceļa remontu, vīrietim uzbrauca uz kājām ar asfalta veltni.Cietušais vīrietis tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. novembrī Jēkabpilī, Brīvības ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Golf”, būdams 2,24 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. novembrī Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Golf”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. No mediķu apskates un hospitalizācijas vīrietis atteicās. Pārbaudes laikā tika konstatēts, ka autovadītājs sēdies pie stūres, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatēta 2,21 promile. Policijā par notikušo sākti 2 administratīvo pārkāpumu procesi. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 125 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 54 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 21 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess un 3 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 20 ceļu satiksmes negadījumi, kur 4 gadījumos ir cietušas 3 personas un viena persona gājusi bojā. Reģistrēta viena velosipēda zādzība. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-1/1)

  • Nezinams
    16.11.2021 20:10
    Kas tas par sviestu ja menti sastada protoku un pakaiz braukt talak

Atstājiet komentāru