2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī kārtējo reizi, notriecot apgaismes stabu, autovadītājs aizbēg no notikuma vietas

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 7 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 23. novembrī Jēkabpils novada Variešu pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Sharan”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca apgaismes stabam, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 23. novembrī Jēkabpilī, Zīlānu ielā, līdz šim nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs uzbrauca apgaismes stabam, to bojājot un atstāja notikuma vietu, par notikušo neziņojot policijai likumā noteiktā kārtībā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Jau ziņots, ka pirms kāda laika šajā vietā baznīcas žogā ietriecās automašīna būtiski to bojājot un arī šajā gadījumā autovadītājs atstāja notikuma vietu. Tāpat arī nesen automašīnai ietriecoties apgaismes stabs tika bojāts Jēkabpilī, Pasta ielā un arī šajā gadījumā autovadītājs aizbēga no notikuma vietas.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 93 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 55 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 17 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 19 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa un 3 velosipēdu zādzības.


Attēlā: Automašīnas bojātais apgaismes stabs Zīlānu ielā. Līdzās esošo māju iemītnieki zina teikt, ka satiksmes negadījums notika 22.novembra vakarā ap pulksten 23.15-23.20. Apgaismes stabā ietriecās tumšas krāsas džips ar kravas kasti. Diemžēl tumšā laika dēļ aculiecinieki satiksmes negadījumu izraisījušā auto numuru nav saskatījuši un piefiksējuši. Džipa vadītājs pēc negadījuma izkāpis no auto, tad kādu laiku nav varējis iedarbināt džipu. Pie viņa piestājis garām braucošs gaišas krāsas auto, iespējams VOLVO, kura vadītājs piedāvājis palīdzību, taču džipa vadītājs no tās atteicies, pēc neilga brītiņa džips no negadījuma vietas aizbraucis prom.

Saistītas ziņas: Jēkabpils novada pašvaldība vērsusies policijā, lai tiktu atrasts vainīgais apgaismes staba deformācijā

Jēkabpilī, Zīlānu ielā svētdien vieglajai automašīnai ietriecoties baznīcas žogā, bojāts transporta līdzeklis un pamatīgi cietis dievnama žogs (PAPILDINĀTS)

Atstājiet komentāru