2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, nedodot ceļu pretim braucošai automašīnai, auto vadītāja izraisa sadursmi

Jēkabpilī, nedodot ceļu pretim braucošai automašīnai, auto vadītāja izraisa sadursmi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. novembrī Jēkabpilī, Jāņa Akuratera ielā, 2003. gadā dzimusi jauniete vadīja automašīnu „Smart” un nedeva ceļu automašīnai „Audi 80”, kā rezultātā notika sadursme. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 22. novembrī Jēkabpilī no kādas privātmājas nozagts dators, mobilais tālrunis un maks, kurā atradās dokumenti, bankas karte un skaidra nauda. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 97 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 50 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 33 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Atstājiet komentāru