2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Brīvdienās Gārsenē un Viesītē satiksmes negadījumos autovadītāji notriekuši ceļazīmes

Brīvdienās Gārsenē un Viesītē satiksmes negadījumos autovadītāji notriekuši ceļazīmes

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 15 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 9 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

27. novembrī Jēkabpils novada Gārsenes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volvo XC70”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca ceļazīmei, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

27. novembrī Jēkabpils novada Rubenes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volvo V70”, būdams 2,90 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzeļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

28. novembrī Viesīte, Raiņa ielā, sieviete vadīja automašīnu „BMW X5” un uzbrauca ceļazīmei, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 70 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 70 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 30 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 3 kriminālprocesi un 4 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru