2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpils novadā kravas un vieglās automašīnas sadursmē traumas gūst autovadītājs

Jēkabpils novadā kravas un vieglās automašīnas sadursmē traumas gūst autovadītājs

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

29. novembrī Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz” un izraisīja sadursmi ar automašīnu „BMW 530”, kas pēc ceļu satiksmes negadījuma uzbrauca luksoforam. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.  

29. novembrī Jēkabpils novadā uz autoceļa Vecumnieki – Nereta – Subate 103. kilometrā vīrietis vadīja kravas transportlīdzekli „Mercedes – Benz Actros” sastāvā ar piekabi un uzbrauca priešā braucošai automašīnai „Volkswagen Polo”. Negadījumā automašīnas „Volkswagen Polo” vadītāja guva traumas. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru