2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Krustpils pagastā Land Rover Range vadītājs cenšoties izvairīties no sadursmes ar Opel Astra, izraisa sadursmi ar BMW X5

Krustpils pagastā Land Rover Range vadītājs cenšoties izvairīties no sadursmes ar Opel Astra, izraisa sadursmi ar BMW X5

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 10 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 3. decembrī Jēkabpilī kādā degvielas uzpildes stacijā vīrietis ar traktortehniku „Komatsu” tīrīja sniegu un uzbrauca stabam, to bojājot. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 5. decembrī Jēkabpils novada Krustpils pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Land Rover Range” un, cenšoties izvairīties no sadursmes ar automašīnu „Opel Astra”, izraisīja sadursmi ar automašīnu „BMW X5”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 78 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 37 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 12 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā cietusi viena persona.

Komentāri (0-1/1)

  • arur
    07.12.2021 07:40
    njaa braucu avarijai garam, tas astras tur neredzeju!

Atstājiet komentāru