2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Autovadītājs Krustpils pagastā, iebraucot pretējā joslā, izraisa sadursmi ar divām automašīnām un nonāk slimnīcā

Autovadītājs Krustpils pagastā, iebraucot pretējā joslā, izraisa sadursmi ar divām automašīnām un nonāk slimnīcā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 14 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 14 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 11. decembrī Jēkabpils novada Krustpils pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Passat Variant” un iebrauca pretējās braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnām „Mercedes – Benz R320” un „Audi A4 Avant”. Negadījumā traumas guva automašīnas Volkswagen Passat Variant” vadītājs, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 11. decembrī Jēkabpils novada Kūku pagastā, izsitot loga stiklu, iekļūts transportlīdzeklī „Volkswagen Crafter”, no kura nozagta leņķa slīpmašīna, nauda un 40 litri dīzeļdegvielas. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. decembrī Jēkabpilī, Neretas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Transporter”, būdams alkohola reibuma stāvoklī, kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 11. decembrī Jēkabpilī, 1. Maija ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volvo V70”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca ceļa zīmei. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process, kā arī nākamajā dienā tika saņemta informācija, ka no minētās avarējušās automašīnas nozagti divi riteņi un abi atpakaļskata spoguļi. Likumsargi turpina skaidrot notikušās zādzības apstākļus. 

Aculiecinieka foto.
Attēlā avarējusī automašīna Krustpils pagastā pie Spuņģēniem.

Komentāri (0-1/1)

  • `Yo
    13.12.2021 15:08
    kā uz ceļiem lai ir kārtība, ja par izraisītu avāriju ir administratīvā, bet par nozagtu fleksi kriminālā???!!! mož ja negaidītu lai ir līķi, tauta iemācītos apzinīgāk braukt...

Atstājiet komentāru