2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Mežārē autovadītājs sabojā automašīnu, ietriecoties uz ceļa nokritušā kokā

Mežārē autovadītājs sabojā automašīnu, ietriecoties uz ceļa nokritušā kokā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 15 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemts viens administratīvā pārkāpuma lēmums. Reģistrēti 6 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. decembrī Jēkabpilī, Madonas ielā, vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,54 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. decembrī Jēkabpils novada Mežāres pagastā vīrietis vadīja kravas transporlīdzekli „Scania” sastāvā ar piekabi un uzbrauca kokam, kas bija uzkritis uz ceļa braucamās daļas. Negadījumā tika bojāta automašīna. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 116 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 74 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 36 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru