2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils policija uzsāk administratīvo procesu pret dzērājšoferi

Jēkabpils policija uzsāk administratīvo procesu pret dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tai skaitā 11 par atļautā ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP priekšnieka palīdze Ieva Šmidre. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 28.decembrī Jēkabpilī, Ventas ielā, vīrietis vadīja automašīnu “Audi A4” būdams alkohola reibumā (1,51 promiles). Policijā par notikušo uzsākts administratīvais process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 102 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 45 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 22 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 19 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru