2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jaungada brīvdienās Jēkabpils policija pieķer autovadītājus pie stūres reibumā un bez tiesībām

Jaungada brīvdienās Jēkabpils policija pieķer autovadītājus pie stūres reibumā un bez tiesībām

Laika posmā no 30.12.2021. – 02.12.2021. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 58 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 44 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tai skaitā 21 par atļautā ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos  cietušas 2 personas, informē VP ZRP priekšnieka palīdze Ieva Šmidre.

Kā liecina sākotnējā informācija, 30.decembrī Jēkabpils novada Viesītē, vīrietis vadīja automašīnu “Nissan X-Trail”, bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdams alkohola reibumā (2,63 promiles). Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija,  1.janvārī Jēkabpils novada Salas pagastā, vīrietis vadīja automašīnu “Seat Altea” un uzbrauca uz ceļa stāvošai automašīnai “Opel Grandland”. Negadījumā cieta viena no pasažierēm, kas no medicīniskās palīdzības atteicās. Policijā par notikušo sastādīts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Kā liecina sākotnējā informācija, 1.janvārī Jēkabpilī, Viestura ielā, vīrietis vadīja automašīnu “VW Caravelle”, bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdams alkohola reibumā. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 2.janvārī Jēkabpils novada Gārsenes pagastā,  vīrietis vadīja automašīnu „Toyota” un apbraucot ceļa labajā pusē stāvošo automašīnu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Policijā par notikušo ir uzsākts administratīvais process.

Laika posmā no 30.12.2021.-02.01.2022. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 338 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 209 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 97 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kur 3 gadījumos fiziski cietušas 3 personas.

Atstājiet komentāru